Vandposte til festivaler og andre store events

Unge piger til festival fylder vandflaske hos wetaps vandposte
Pige fylder sin vandflaske til festival ved wetaps vandposte
Unge mennesker fylder drikkekrus hos wetaps vandposte

I kølvandet af regeringens plan for at reducere danskernes plastikforbrug og genanvende flere ressourcer har Københavns Kommune forbudt alle engangsplastikbægre til koncerter, festivaler og sportsevents rundt i byen. Forbuddet kommer til at ramme offentlige arrangementer i det københavnske bybillede, der hvert år byder tusindvis af glade og tørstige gæster velkommen, der indtil nu har været vant til at få serveret kolde drinks i tynde engangsplastikkrus.

Ved at opsætte vandposte, er I et skridt nærmere målet. Vores vandautomater sikrer nemlig nem adgang til de våde varer uden at det går ud over miljøet, CO2-udledningen eller jeres bundlinje. Med en valgfri, integreret betalingsløsning er det nemt for jeres festivalgæster, motionsløbere eller andre besøgende at genfylde deres drikkedunke med iskoldt, filtreret vand eller danskvand og betale for deres drikkevarer på stedet via MobilePay, betalingskort/-armbånd eller en QR-kode.

Wetaps vandposte kan opsættes både indendørs og udendørs, og kan levere op til 1000 liter vand om dagen med mulighed for flere paneler i samme vandhus. Vi tilbyder forskellige løsninger til festivaler og større arrangementer, hvor vi står for opsætning, nedtagning og service under hele forløbet. Det er muligt at lave dit eget, individuelle design af jeres vandautomat og få trykt jeres logo på.

Se vores store udvalg af vandautomater, flasker, krus, sleeves, betalingskort, mv. her.

Kontakt os for at få et uforpligtende møde om, hvordan vi sammen kan komme plastikforurening til livs.

NYHED!
Alle vores vandposte er med håndfri betjening

Sammen baner vi vejen for en plastfri fremtid

  • Adgang til friskt og koldt drikkevand  (5°C)
  • Mindre kø ved vandposte
  • Bedre hygiejne og mindre vandspild
  • Besparelse på plastaffald med op til 90%
  • Besparelse på elektricitet der bruges til at nedkøle vandflasker
  • Pladsbesparende da der ikke skal opbevares vandflasker
  • Mulighed for betalingsløsning

Den perfekte, grønne løsning til festivaler

Til at indfri målet om reduceret plastikproduktion og samtidig nedbringe omkostninger til affaldshåndtering og nedkøling har Rototom Sunsplash – verdens største reggaefestival med mere end 300.000 gæster årligt – benyttet 47 wetap vandautomater med betalingsløsning siden år 2017.