Dricker du tillräckligt med vatten?

Drikkeflaske i Tritan

Håll koll på ditt vattenintag med vår nya smarta vattenflaska. Om du är frisk och vältränad rekommenderas att du dricker 1 1/2 till 2 liter vatten varje dag, men många av oss glömmer att få det gjort. Fyll vattenflaskan och vrid på locket för varje fyllning så att den håller koll på den åt dig. Flaskan är gjord av slitstarkt Tritan-material, så den går inte sönder om den tappas och den kan diskas i diskmaskin. Handtaget har en silikonring, så det är bekvämt att bära och locket är lätt att öppna. Vattenflaska i snygg design som finns i många färger. En bra present till anställda när det kommer till fokus på hälsa. Samtidigt gör du något bra för miljön genom att tappa lokalt vatten. Studier har visat att det är 900 gånger mer miljövänligt att knacka vatten i sin egen dricksflaska än att köpa vatten på engångsflaskor. Vattenflaskan är tillverkad i Europa.

Før du smutterVind en smart vandflaske

Tilmed dig vores nyhedsbrev. Vi trækker hver måned lod om en Stipp vandflaske.