Vandmaskine der passer i jeres tema
dkølere

Wetap´s vandmaskine kan nemt designes og integreres i jeres forlystelsesparks tema, hvad enten det er som indbygningsmodul eller fritstående.

Renere parker og mindre affald flydende omkring giver gladere gæster. Ved at installere vandmaskiner i din forlystelsespark kan I tilbyde jeres gæster en lettilgængelig og hygiejnisk opfyldning af familiens vandflasker med iskoldt vand. Med den valgfri, integrerede betalingsløsning er det nemt for jeres gæster at genfylde deres drikkedunke og betale på stedet via MobilePay, betalingskort, en QR-kode på indgangsbilletten eller som del af en menu. På den måde hjælper I med at skrue ned for forbruget af engangsplastik i form af vandflasker og krus i køledisken.

Wetap vandmaskine kan opsættes både inde i restauranterne og ude blandt forlystelserne, og vi hjælper med både opsætning og løbende service af automaterne. Samtidig giver det jer den perfekte lokation for salg på pladsen af tilhørende genanvendelige wetap flasker og krus. Selvfølgelig trykt med jeres logo på.

Se vores store udvalg af vandautomater, flasker, krus, sleeves, betalingskort, mv. og besøg vores galleri for yderligere inspiration.

Vi hjælper jer med at visualisere jeres specialdesignede vandmaskine, så kontakt os for at få et uforpligtende møde om, hvordan vi sammen kan komme plastikforurening til livs.

Vandmaskine hvor man kan fylde sin flaske