Vandautomater og krus

Wetap er en dansk virksomhed der leverer vandautomater og genanvendelige krus til byrum, stadions, lufthavne, barer, festivaler/events og arbejdspladser. Vi har stort fokus på bæredygtighed, funktionalitet og sikkerhed i alle vore aktiviteter.

Som mange andre ønsker vi at bidrage til en endnu bedre verden for vore næste generationer.  Vores mission er at være med til at reducere engangs plastforbruget, og at gøre det rentabelt at undlade at købe vand på engangsplastikflasker.

Vi er inspireret af FNs bæredygtighedsmål og regeringens Plastikhandlingsplan, der arbejder for reduktion af plastaffald, genbrug og bæredygtige indkøb. Derfor har vi indgået partnerskab med det italiensk/spanske selskab ECOZONA Iberian, der allerede siden 2009 har været i gang med vandautomatløsninger, og har sat vandposter op i flere europæiske lande.

Deler du samme opfattelse som os, vil vi gerne i kontakt med dig. Hvad enten du ønsker at indgå et samarbejde med os, købe en vandpost eller genanvendelige krus, blive forhandler, er blogger eller NGO’er.

SKRIV TIL OS
Bæredygtige løsninger - verdensmål
Regeringens plastikplan skal sikre bæredygtige løsninger
Verdensmål 6 - rent drikkevand og sanitet
Verdensmål 12- ansvarlig produktion og forbrug
Verdensmål 17- patnerskaber for handling

Det anslås, at hvert sekund smides der 1500 plastikflasker ud, som ender på lossepladser eller i havet”. – The World Counts.com