Drikker du nok vand?

Drikkeflaske i Tritan

Hold styr på dit vandindtag med vores nye smarte drikkeflaske. Er du sund og rask anbefales det at du drikker 1 1/2 til 2 liter vand hver dag, men mange af os glemmer at få det gjort. Fyld drikkeflasken og drej på låget for hver fyldning, så holder den styr på det for dig. Drikkeflasken er lavet i holdbart Tritan materiale, så den ikke går i stykker hvis den tabes og den kan vaskes i opvaskemaskine. Håndtaget har silikone ring, så den er behagelig at bære og låget er nemt at åbne. Drikkeflaske i lækkert design der fåes i mange farver. En god gave til medarbejderne når der skal fokus på sundhed.  Samtidig gør du noget godt for miljøet ved at tappe lokalt vand. Undersøgelser har vist at det er 900 gange mere miljøvenligt at tappe vand i egen drikkeflaske end at købe vand på engangsflaske. Vandflasken er produceret i Europa.

Før du smutterVind en smart vandflaske

Tilmed dig vores nyhedsbrev. Vi trækker hver måned lod om en Stipp vandflaske.